LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

delete 0 from array

Solved!
Go to solution

i tried this and i got an error with the while loop?

 

untitled.PNG

0 Kudos
Message 11 of 25
(2,660 Views)

You don't have a while loop.  You have a For Loop.

 

Look at the tunnel on Mark's example where the array comes in.  It is an auto-indexing tunnel.  It passes in the elements of the array one at a time.

 

You used a regular tunnel which passes in the whole array.  Nothing is telling the For Loop how many times to run, and  you are always just indexing out the first (0th) element with the Index Array function.

0 Kudos
Message 12 of 25
(2,656 Views)

There is no while loop.

0 Kudos
Message 13 of 25
(2,655 Views)

i recieve the same problem?

 

untitled.PNG

0 Kudos
Message 14 of 25
(2,649 Views)

What's in the true case?

 

(Please attach VIs instead of pictures!)

0 Kudos
Message 15 of 25
(2,643 Views)

untitled.PNG

but this works!.

thanks

 

0 Kudos
Message 16 of 25
(2,640 Views)

i got rid of the CONSTANTS ARRAY at the beginning of the for loop!

0 Kudos
Message 17 of 25
(2,639 Views)

You need the array constant so that the shift register is initialized otherwise when you run this VI again, it will just tack onto the end of the previous results.

 

Your problem before is that your array was not empty, it had at least one zero value in it.

 

You need to drag the double value out of the array, then drag it back in.

0 Kudos
Message 18 of 25
(2,635 Views)

ok. 

i understand now.

thank you!

0 Kudos
Message 19 of 25
(2,628 Views)

Hello

I try to delete rows where there is NaN in an array.

But the result is wrong.

Can you help me ?

Thanks

0 Kudos
Message 20 of 25
(208 Views)