LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My filter always alarms

All right. I upload the VI and could you examine it?

0 Kudos
Message 11 of 20
(511 Views)

Hmm. I upload the vi and could you help me examining it? Thanks.

0 Kudos
Message 12 of 20
(508 Views)

I don't have a DAQ handy, which VI is giving you the issue?

Charles Chickering
Architecture is art with rules.

...and the rules are more like guidelines
0 Kudos
Message 13 of 20
(506 Views)

Filter VI is the trouble which i found but DAQmx is just being used to acquire data.

0 Kudos
Message 14 of 20
(503 Views)

Why can't you use a bandpass where you can set the high and low limits rather than two separate filters? Also, wire an indicator up to your waveform and then run your VI. Stop the VI and change the indicator to a constant and leave the constant on the block diagram. That way we have data that's causing the problem. Will be much more helpful in debugging.

0 Kudos
Message 15 of 20
(499 Views)

I'm having a great deal of difficulty even reading this VI. Was it written in a language requiring 2-byte characters? All of the text labels are screwed up and I can't make heads or tails of them.

 

Charles

Charles Chickering
Architecture is art with rules.

...and the rules are more like guidelines
0 Kudos
Message 16 of 20
(495 Views)

@Charles_CLD wrote:

I'm having a great deal of difficulty even reading this VI. Was it written in a language requiring 2-byte characters? All of the text labels are screwed up and I can't make heads or tails of them.

 

Charles


I had the same issue. If you turn on context help, you can find the two filters in the lower part of the big while loop. I couldn't find them by the name because that was messed up in context help too, but the descriptions werent so I read those.

0 Kudos
Message 17 of 20
(491 Views)

I am not able to run the code on my end. I cannot get the text in the VI to display correctly regardless what I try. Can you place the "Get Waveform Components" after the DAQ acquire data and display the delta t and let me know what that says?

Charles Chickering
Architecture is art with rules.

...and the rules are more like guidelines
0 Kudos
Message 18 of 20
(490 Views)

@Charles_CLD wrote:

I am not able to run the code on my end. I cannot get the text in the VI to display correctly regardless what I try. Can you place the "Get Waveform Components" after the DAQ acquire data and display the delta t and let me know what that says?


I can't, unfortunately I don't have the hardware. I could set up something simulated in MAX but it would be a lot easier if the OP just takes some data and saves a constant so we don't have to be taking our time to guess!

0 Kudos
Message 19 of 20
(486 Views)

I'm sorry but the lab was written in Chinese though it does not matter.

0 Kudos
Message 20 of 20
(481 Views)