LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Multiple plots on X-axis of XY graph

Solved!
Go to solution

Hello

 

I'm trying to draw multiple plots on an XY graph, which would use same X axis, but with possible missing or extra data points than original X axis.

The X axis is a time stamp and the length of the axis should be the same for all plots, but some data points could be extra or missing.

 

AeroSoul_0-1704790935148.png

Like this, except with multiple plots on the same axis.

 

0 Kudos
Message 1 of 6
(696 Views)
Solution
Accepted by topic author AeroSoul

Hello

What is your question? Where are your difficulties?

https://www.ni.com/docs/en-US/bundle/labview/page/xy-graphs.html 

 

Message 2 of 6
(683 Views)

Thanks for the link, that helped.

 

For info: i had trouble getting multiple plots with different time points on the same X axis. Concatenating multiple clusters is the answer.

0 Kudos
Message 3 of 6
(671 Views)

Hi AeroSoul,

 


@AeroSoul wrote:

Concatenating multiple clusters is the answer.


Building an array of plots is the answer. (You don't concatenate clusters…)

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 4 of 6
(647 Views)

Just making the array of plots didn't work for me (broken wire to XY graph), i had to select "Concatenate inputs" in the Build array for it to work.

0 Kudos
Message 5 of 6
(619 Views)

Hi AeroSoul,

 


@AeroSoul wrote:

Just making the array of plots didn't work for me (broken wire to XY graph), i had to select "Concatenate inputs" in the Build array for it to work.


You still have to build an 1D array of plots, so you use BuildArray in concatenation mode. I wanted to emphasize on your wording as you don't "concatenate clusters"…

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 6 of 6
(610 Views)