LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

formula nodes

I'm using a Formula Node and my out put is always the number the same

Z= -4.08442104999969e-1*X+2.21688421e1;

the value of X changes

not sure what im doing wrong

 

thanks

0 Kudos
Message 1 of 11
(3,194 Views)
Please attach your code or an image of the block diagram. You can do both by creating a Snippet.
0 Kudos
Message 2 of 11
(3,190 Views)

Hi MCHCJWT,

 

funny as my solution seems to be ok:

check.png

 

And a formula node works the same as the expression node above:

check.png

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 3 of 11
(3,187 Views)
I also question why you are using a formula node instead of the LabVIEW math functions.
0 Kudos
Message 4 of 11
(3,184 Views)

To follow up Dennis' question:

check.png

Both use (more or less) basic LabVIEW functions…

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 5 of 11
(3,175 Views)

Formula node.jpg

0 Kudos
Message 6 of 11
(3,172 Views)

Hi,

 

ok, nice image…

 

What is wrong? Where do you get wrong unexpected results?

 

Can you attach your VI with some default data?

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 7 of 11
(3,160 Views)

First i would to thank you for you help.  i'm very new to lab view and this was someone elses code that im using

i attached the vi.

Select semi rigid cable type should be 3

lenght 22

0 Kudos
Message 8 of 11
(3,146 Views)

The numbers aren't always the same, but you're not looking enough decimal places, see the attached VI.

0 Kudos
Message 9 of 11
(3,139 Views)

Hi MC,

 

change your VI to this:

check.png

and you will see in the XY graph ReturnLoss is changing with frequency!

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 10 of 11
(3,137 Views)