LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Missing some mathematics subVI

Solved!
Go to solution

Hello,

 

I have created an EXECUTABLE that runs perfectly in my PC. However, when my workmate runs the exe on his PC (there is only installed the Run-Time engine) a message is shown (image004.png).

Until now, previous executables have been working properly in both PC. The difference between previous executables and the last one is that I have created another VI with mathematical functions.

 

Thanks for the help.

 

 

Vicen

Win XP with LabVIEW2010

0 Kudos
Message 1 of 4
(1,935 Views)
Solution
Accepted by topic author vicens

Hi Vicens,

 

when you want to distribute executables you should create an installer - this will bring all needed resources for that executable to that different computer!

 

That being said: your mathematic functions are kept in a analysis library, which is not included in the bare runtime engine.

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO
Message 2 of 4
(1,928 Views)

thank you

0 Kudos
Message 3 of 4
(1,920 Views)

What I'm guessing here is that you did not copy the "data" folder that was made with the executable.  Analysis code that NI developed but is not included in the RTE often ends up there.


GCentral
There are only two ways to tell somebody thanks: Kudos and Marked Solutions
Unofficial Forum Rules and Guidelines
"Not that we are sufficient in ourselves to claim anything as coming from us, but our sufficiency is from God" - 2 Corinthians 3:5
0 Kudos
Message 4 of 4
(1,901 Views)