Wireless Sensor Networks

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WSN-9791 is not detected by labview

good evening everyone
I have a problem with my wsn-9791, it appears in MAX and it is connected and everything is fine. However, it is not detected by LabVIEW 2015 when I need to add 'new target and devices'
- I installed LabVIEW 2015  successfully
- I installed wireless sensor network module pioneer successfully
- I installed LabVIEW 2015 platform successfully 
- I installed all drivers successfully 

0 Kudos
Message 1 of 5
(2,132 Views)

.

 

Disregard my first post. What is the order of installation that you followed? Generally it should be

 

LabVIEW

LabVIEW Real-time Module

LabVIEW FPGA module (optional for WSN)

CompacRIO driver

NI-WSN driver 

 

0 Kudos
Message 2 of 5
(2,121 Views)
Highlighted

I installed them in this order 

1- Labview 2015

2- WSN module 

3- labview platform

4- drivers ( which came in CD with the hardware )

5- ni-wsn 15 drivers 

 

I wish I can solve the problem as soon as possible because I am working on my graduation project ..

 

Many thanks 

0 Kudos
Message 3 of 5
(2,094 Views)

Hi Ramo02,

 

I agree that it looks the order of installation was not correct. You should go:

 

LabVIEW

LabVIEW Real-time Module

LabVIEW FPGA module (optional for WSN)

CompacRIO driver

NI-WSN driver

 

As It is explained here: http://www.ni.com/product-documentation/12734/en/#toc5

0 Kudos
Message 4 of 5
(2,081 Views)

I removed all programs and reinstalled them again
It is working very well right now

thank you all for your help

 

0 Kudos
Message 5 of 5
(2,069 Views)