LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Date/time incorrect when using export waveforms to spreadsheet vi

I followed this (http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/BE8023E1925F476E86256F4A006FB0D9) to try to fix the date/time issue on export waveforms to spreadsheet but it the date still reads 1/1/1904. How do I fix the date and time?

Or how do I make the date and time disappear so when i export it to a spreasheet, I only get my data with no date or time.

Thank you!

0 Kudos
Message 1 of 6
(2,605 Views)

I don't think the problem is in the export, it is in the way you are defining T0...

Bill
CLD
(Mid-Level minion.)
My support system ensures that I don't look totally incompetent.
Proud to say that I've progressed beyond knowing just enough to be dangerous. I now know enough to know that I have no clue about anything at all.
Humble author of the CLAD Nugget.
0 Kudos
Message 2 of 6
(2,594 Views)

how do I change T0 then? i tried changing the t0 but it still doesn't work.

0 Kudos
Message 3 of 6
(2,592 Views)

@Anon123 wrote:

how do I change T0 then? i tried changing the t0 but it still doesn't work.


It's probably time to see some code.  Then we can jump from generalities to specifics.  🙂

Bill
CLD
(Mid-Level minion.)
My support system ensures that I don't look totally incompetent.
Proud to say that I've progressed beyond knowing just enough to be dangerous. I now know enough to know that I have no clue about anything at all.
Humble author of the CLAD Nugget.
0 Kudos
Message 4 of 6
(2,583 Views)

Yes, send code please....when I try it, it works fine. One thing to note, that VI concatenates the time and your data into one string (with a user specified separator), so everything is only in one column. Some people don't like that.

0 Kudos
Message 5 of 6
(2,569 Views)

Anon 123, could you send a screenshot to check how are you exporting waveforms to spreadsheet VI, because the link at the top is broken.

0 Kudos
Message 6 of 6
(2,536 Views)