From 04:00 PM CDT – 08:00 PM CDT (09:00 PM UTC – 01:00 AM UTC) Tuesday, April 16, ni.com will undergo system upgrades that may result in temporary service interruption.

We appreciate your patience as we improve our online experience.

Power Electronics Development Center

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

FPGA floating-point libraries error (NI sbRIO-9651)

Hello, I'm using the FPGA floating-point libraries on a PED-Board (www.ped-board.com) with the NI sbRIO-9651 and I'm experiencing the following error. I successfully completed the regeneration of other IP Integration Node Support Files but when I use the "Greater than" function the procedure fails. I tried on a different PC and I encountered the same error using the "Less than" function.

error greater.png

Have you ever experienced the same issue? How can I fix it?

Thank you all for the help.

0 Kudos
Message 1 of 4
(5,052 Views)

It looks like you need to regenerate the Xilinx Coregen support files for the FPGA target. First, make sure you have installed Xilinx Compilation Tools for Vivado 2014.4. Also make sure that all your development is in a very short directory path (like subfolders of C:\LabVIEW 2015), since Xilinx Coregen generates very long paths. Then open the subVIs, navigate to the conditional compile structure for your target (i.e. Zynq), and open the Xilinx Coregen block configuration. Then regenerate the VHDL code. After completing this and clicking OK, the broken run arrow should be gone. Do this for any broken IP cores. Then compile your application.

0 Kudos
Message 2 of 4
(4,495 Views)

Hello BMac, thank you for the help!

Today I finally fixed the issue reconfiguring the IP but i had to change some settings because the operation was set to Add/Subtract in the "Operation Selection" tab:

wrong.png

I selected "Compare" --> "Programmable" and then I set the Interface Options Tab as follows:

newConf2.png

And then:

newConf3.png

newConf4.png

newConf5.png

I had to change the same parameters for the "Less than" function. Are these settings right? It seems to work now.

Thanks a lot

valsab

0 Kudos
Message 3 of 4
(4,495 Views)

Is this problem solved? I have reconfigured the Xilinx IP and compiled it successfully in NI sbRIO 9607. But I am not getting any output when the VI file is executed in an SCTL loop. Any solution for this. I will be thankful for any help in this regard.

0 Kudos
Message 4 of 4
(2,154 Views)