LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error -1300 occurred at HP66xxA Configure.vi: -222 Current & Voltage out of Range

Hi, I having issue on configuring power supply N8737A and the error code is "Error -1300 occurred at HP66xxA Configure.vi: -222 Current &
Voltage out of Range;". I'm using "configure.vi" from 6674A driver to do parameter setting for N8737A.

 

Anyone able to help on this?

 

0 Kudos
Message 1 of 4
(716 Views)

Hi ikkhen,

 


@ikkhen wrote:

the error code is "Error -1300 occurred at HP66xxA Configure.vi: -222 Current & Voltage out of Range;"

 

Anyone able to help on this?


This "-222" is an error code directly from your powersupply - and it should be explained in the (programming) manual of your device!

 

Did you verify you are trying to set correct voltage/current values? Did you really verify all the values?

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 2 of 4
(706 Views)

Hi GerdW,

Thanks for the reply. Yes i did check on the voltage/current setting.

The highlighted is the power supply model that i using. But my application, i only need to supply 1A to the DUT. However, the configure.vi is giving this error.

ikkhen_0-1679361958472.png

This is the block diagram.

ikkhen_1-1679362437216.png

 

Im not sure is there anything i miss out.

 

Thanks

Ik Khen

 

0 Kudos
Message 3 of 4
(648 Views)

Hi ikkhen,

 


@ikkhen wrote:

Im not sure is there anything i miss out.


Debug inside that "Config" VI to find the exact SCPI command that gives the error.

Then compare that command (and its parameters) to the details given in the (programming) manual for that command…

Best regards,
GerdW


using LV2016/2019/2021 on Win10/11+cRIO, TestStand2016/2019
0 Kudos
Message 4 of 4
(626 Views)