From Friday, April 19th (11:00 PM CDT) through Saturday, April 20th (2:00 PM CDT), 2024, ni.com will undergo system upgrades that may result in temporary service interruption.

We appreciate your patience as we improve our online experience.

NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Formul implementation! Acil Yardim Lutfen!

Herkese merhaba,

Onemli bir sorunum var. Daha once bu forumun genel kisminda yazmistim. Fakat pek cevap bulamadim. Pek nazik degiller. Simdi turkiye gelistiricilerini buldum. Bir bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Almanya da bir pozitron hizlandiricida staj yapiyorum. Benden, hizlandirici verilerinin olusturdugu spektrumun arkaplaninin spektrumdan cikarim fitlememi istiyorlar. yani duzgun gaussian bir egri elde etmem lazim. fakat bana gore biraz fazla ileri seviye gibi geliyor, bir aydir ugrasiyorum bununla. bir formul var elimde. tum vi lar var. tum dosyalar var. bu formulu kullanarak arka plani spektrumdan cikartmami istiyorlar, bilen el atsin rica ediyorum. spektrumun sol tarafinin sag taraf gibi olmasi gerekiyor, sol tarafta background var.

0 Kudos
Message 1 of 6
(4,093 Views)

ya da en azinda su formulu labview de nasil yazacagim. gosterebilirseniz cok mutlu olurum.

0 Kudos
Message 2 of 6
(4,091 Views)

Spectrum .txt dosyalarını da ekleyebilir misin?

Add 273 on whatever Celcius said.
-Kelvin
0 Kudos
Message 3 of 6
(4,050 Views)
0 Kudos
Message 4 of 6
(4,048 Views)

Paylaştıklarınızda hala eksikler var. Tüm dosyaları bir .zip klasörü içerisinde toplayıp zip dosyasını paylaşabilir misiniz bizimle? Örneğin spectrum_underground.txt ve script.bat dosyaları eklenmemiş. 

Add 273 on whatever Celcius said.
-Kelvin
0 Kudos
Message 5 of 6
(4,042 Views)
0 Kudos
Message 6 of 6
(4,033 Views)