NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Yapay zeka fonksiyonlarını içeren Referans vi cRIO RT mainvi içerisinde çalıştırdığımda hata ile karşılaşıyorum .

Herkes iyi çalışmalar,
cRIO FPGA modunda analog veriler okuyorum bu verileri shared variable'a atıyorum ve ana programda verilerin girdi olarak alınıp tahmin değerini göndermesi için yapay zeka vi'ını vi invoke node ile run ediyorum fakat  program crioya deploy ederken hata veriyor. Sadece AML yapay zeka fonksiyonlarını içeren vi için veriyor bu hatayı. Çözümü için yardımcı olabilecek var mı  acaba ?
Sistem ekipmanları cRIO9074 NI9215 analog modülç 
Hata  çıktısı:

Analytics and Machine Learning.lvlib:AML SVM.lvclass:aml_Deploy Model.vi loaded with errors on the target and was closed.
LabVIEW: Failed to load shared library niamlsvm.*:nisvm_predictValues:C. Ensure that the library is present on the RT target. Use either MAX to install NI software or FTP to transfer custom libraries to the RT target.
LabVIEW: Failed to load shared library niamlsvm.*:nisvm_predictProbability:C. Ensure that the library is present on the RT target. Use either MAX to install NI software or FTP to transfer custom libraries to the RT target.

0 Kudos
Message 1 of 2
(2,323 Views)

Yukarıdaki problemi çözdüm benzer problemle karşılaşacak arkadaşlar için paylaşmak istedim.
RT olarak AML ( yapay zeka ) fonksiyonlarını cRIO çalıştıramadığı için yapay zeka fonksiyonlarını standalone olarak farklı bir VI da koşturdum . cRIO da RT için gerekli VI ları standalone olarak koşturduğum vi içerisinde referans ile çağırarak gerekli işlemleri gerçekleştirip ihtiyaç duyduğum verileri global değişkenlere atayıp yapay zeka fonksiyonlarında kullandım.


0 Kudos
Message 2 of 2
(2,275 Views)