NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Turkce sayfa onerisi

Azmi asagidaki soruyu sordu: 

 

Herkese Merhabalar,

 

Türkçe forum açma fikri kiminse gerçekten tebrik ederim. Çok isabetli bir karar olmuş. Yalnız sıkıntı şu ki memleketimizde birçok elektronik meraklısı ya da bu işlerden para kazanan kişilerin ingilizcesi yeterli seviyede olmadığı için bu forumu dahi bulmakta zorlanabilirler diye düşünüyorum. Umarım atılan bu adımın sonra ki basamağı foruma ulaşma yollarının da Türkçeye çevrilmesi olur.

 

 

Tekrar görüşmek üzere, muhabbetle.. 

0 Kudos
Message 1 of 11
(8,382 Views)

Azmi,

 

Su anda Japonca, Almanca, Italyanca vesaire ceviricilerimiz olmasina ragmen Turkiyeye daha fazla yayilmadigimiz icin sayfayi Turkce lokallestirmedik. 

 

NIin Turkiyeye daha acilmasindan sonra buyuk ihtimalle ana Turkiye sayfasida tamamiyle Turkce versiyona gelecektir.

 

(Tabi Ingilizcesi olmayanlar icin bende yardimci olabilirim)

 

-Tolga

0 Kudos
Message 2 of 11
(8,366 Views)

gergercejten NI sasırtmadı deil beni ama şöyle bişey var ne kadar ilgi görur tanıtım fazla yok gıbı, hani bide texas urunlerınde bı yaygınlasma yok türkiyede, bi MSP430 ve programlama kiti istanbula gitmek zorunda oldugum gibi istanbulun heryerındede yok. Umarım yayılma politikasında Microchip ile ayunı yolu izlerse yada bana ne nasıl yaparsa yapsında kolay ulaşabileceğimiz bir şekilde ürünlerini yaysınlar canım....

Forum bi başlangıçtır inş.

 

 

 

Herkese iyi günler

0 Kudos
Message 3 of 11
(8,337 Views)

İyi günler ben öğrenciyim labview ile ilgili bir tez yapmayı düşünüyorum ama şuan bu program hakkında hiçbir bilgim yok bana yardımcı olabilecek biri var mı?

0 Kudos
Message 4 of 11
(7,292 Views)

Merhabalar M.Ali,

 

 

Hangi şehirde ve üniversitede öğrenci olduğunu belirtebilirsen sana yakın LabVIEW bilen birileri varsa bu konuda seni bilgilendirebilirim.

Neredeyse her şehirde ve pek çok üniversitede LabVIEW ile çalışan birileri oluyor. Çoğu farklı üniversiteden öğrenci ve akademisyenler LabVIEW eğitimlerimize katılıyorlar.

 

 

Kolay gelsin.

 

 

Candan

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 5 of 11
(7,288 Views)

Mersin Üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi nde okumaktayım

0 Kudos
Message 6 of 11
(7,284 Views)

bende NATIONAL INSTRUMENTS markası ile yeni tanıştım çok güzel ve kullanışlı TÜRKÇE sayfasını hazırlayan arkadaşlara teşekür ediyorum...

0 Kudos
Message 7 of 11
(7,250 Views)

M.Ali merhaba;

 

 

ni.turkey@ni.com e.posta adresimize iletişim bilgilerini (telefon numarası) gönderebilirsen sana yardımcı olabilecek kişiler hakkında bilgi aktarabiliriz.

 

 

Kolay gelsin.

 

 

Candan

 

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 8 of 11
(7,242 Views)
Selamlar. Ben ODTU deyim. Burda beni yonlendirebileceginiz birilri var mi acaba. Sicakliga bagli direnc vs olcuyorum. Aslinda bu is icin egitim de almak istiyorum mumkunse. Aurica bana LabView yazilimi lazim. Fiyati yuksek su anda. Acaba ikinci el alma sansim car midir. Tesekkur ederim.
0 Kudos
Message 9 of 11
(6,734 Views)

Merhabalar;

 

 

Ankara'daki saha mühendisi arkadaşımızla iletişime geçmenizi öneririm. Kendisine ait iletişim bilgileri için ofisimizi (0 212 279 30 31) arayabilirsiniz.

 

 

Saygılarımla;

 

 

Candan

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 10 of 11
(6,721 Views)