NI TestStand

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error occurred when Deploying TS and LabVIEW Runtime Engine only

Solved!
Go to solution

Hi all,
I am new to Teststand Deployment.
Now I want to deploy a clean installer with Teststand 2012 SP1 Engine, LabVIEW 2012 SP1 Runtime, VISA 5.2 Runtime.
My Sequence file is empty.(In fact with a Label Only):smileytongue:
But I got "Internal error code -12 Making an installer...",and "MSI error code: 110"
Attachment is the Log.
Any Suggestion? Thanks.

----
czhen
Win 10 & LabVIEW 2014 SP1
0 Kudos
Message 1 of 6
(3,292 Views)
0 Kudos
Message 2 of 6
(3,281 Views)
Solution
Accepted by czhen

Thanks to KateB. 

Now i find out why that error happened.

I installed LabVIEW 2012 first, then overwrited with LV 2012 SP1 but no uninstallation.

I think this made Teststand to be comfused or maybe something conflict.

Now, i install LV 2012,or LV 2012 SP1, only. It works fine.

 

 

----
czhen
Win 10 & LabVIEW 2014 SP1
0 Kudos
Message 3 of 6
(3,271 Views)

Hey czhen,

 

I'm trying to determine why this occurred and see if it's a reproducible issue that we should investigate further. Could you let me know what other NI software you have installed on the machine? Also, you mentioned that you installed LabVIEW 2012 SP1 over 2012--did you use 2012 for a while before upgrading, or was this a fresh install on the machine?

 

Thanks!

Daniel E.
TestStand Staff Product Support Engineer
National Instruments
CTA/CLD
0 Kudos
Message 4 of 6
(3,257 Views)

Daniel-E 已写:

Also, you mentioned that you installed LabVIEW 2012 SP1 over 2012--did you use 2012 for a while before upgrading, or was this a fresh install on the machine?

 

Thanks!


Yes,it was a fresh install on the machine. Iupgrade2012SP1 immediatelyafterLabVIEW2012installation.

Then installed Teststand 2012 SP1. 

Attachment show installed NI-Products. In addition, I only selected NI-VISA 5.2 in Device Driver disk(DCD-Aug12-1).

 

 

----
czhen
Win 10 & LabVIEW 2014 SP1
0 Kudos
Message 5 of 6
(3,242 Views)

add attachment.

----
czhen
Win 10 & LabVIEW 2014 SP1
0 Kudos
Message 6 of 6
(3,241 Views)