From Friday, April 19th (11:00 PM CDT) through Saturday, April 20th (2:00 PM CDT), 2024, ni.com will undergo system upgrades that may result in temporary service interruption.

We appreciate your patience as we improve our online experience.

NI TestStand

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can not generate report in operator interface, MainSequenceResult is NULL.

 

I was trying to build my own txt report model plugin.  My report model plugin works well in develop mode(teststand 2016 sequence editor) and it works well in "TestStand 2016 (32-bit) LabVIEW UI - Editor".

 

 But it doesn't work in "TestStand 2016 (32-bit) LabVIEW UI - Operator".

 

C:\Users\Public\Documents\National Instruments\TestStand 2016 (32-bit)\UserInterfaces\Full-Featured\LabVIEW\TestStand 2016 (32-bit) LabVIEW UI - Operator

 

And I also have tried teststand example(C:\Users\Public\Documents\National Instruments\TestStand 2016 (32-bit)\Examples\Customizing Result Processing\Model Plugin - Simple Text Report\LabVIEW), but I got the same problem.  This example only can run well in editor mode. 

 

The problem in the operator mode is that "MainSequenceResult is NULL". 

 

Can anyone help me on this? 

 

 

0 Kudos
Message 1 of 2
(2,032 Views)

Hi ChenYong,

Was your issue got resolved?I am also facing the exact one using a custom operator interface.

Report was generated in developement enviroment but was not generated at all in deployement PC using operator interface

 

Thanks

Regards,
Srikrishna


0 Kudos
Message 2 of 2
(1,065 Views)