NI Labs Discussions

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

NI Cloud Dashboard Service Discussion

Hi David,

Quick questions

  • Are you getting any error message when you try to login ?
  • What browser are you using to login to the portal ?

Thanks,

Revanth

0 Kudos
Message 31 of 43
(2,046 Views)

Hi Ravanth,

It says "wrong username or password", but I had successfully changed my password. I am using firefox. Thanks!

David

0 Kudos
Message 32 of 43
(2,046 Views)

David,

Is the password issue still persisting ??

Thanks,

Revanth

0 Kudos
Message 33 of 43
(2,046 Views)

David,

Cloud dashboard is in a maintainance mode as of now. We will let you know

once its back up and running.

Thanks,

Revanth

0 Kudos
Message 34 of 43
(2,046 Views)

Cloud Dashboard is back up and running. It was unavailable for ~1 hour.

Thank you,

Joe

0 Kudos
Message 35 of 43
(2,046 Views)

Hi;

First; this is a cool NI Labs project, thanks !

I just started trying the dashboard. Youtube video helps a lot for the initial steps. Things seem to work good.

But in my installation the dashboard page does not include the various controls (as in the Youtube video).

I've attached the screenshot that I have.

I'm running the VIPM example program on LV 2015. Any idea ?

(Bay) Candan CANER
National Instruments Türkiye
0 Kudos
Message 36 of 43
(2,046 Views)

Hi,

I am currently using this cloud dashboard to deploy the example code into cRIO. But it seems it can't work on my cRIO target:

When I am trying Cloud Dashboard example, it works well on the PC. But when I migrate the example vi to cRIO target, I can see the trigger but no graph data is updating on the page. The x and y axis are moving, but no data plotted on graph.

Is there anybody who has the same problem? Any idea?

My environment is LabVIEW 2015 32-bit. I tried both on cRIO 9025 (VxWorks) and cRIO 9034 (Lunix RT) but nothing changed.

Thanks!

0 Kudos
Message 37 of 43
(2,046 Views)

Hi,

Is the data that you are sending to cloud dashboard from example VI, sensor data or is it mock data which the VI is generating ?

Thanks,

Revanth

0 Kudos
Message 38 of 43
(2,046 Views)

Hi Revanth,

Thanks for your reply!

I am using the example vi attached by cloud dashboard VIPM. I just moved all VIs to cRIO target and run.

I also got “Data published successfully.” message from the HTTP VI used in:   CDB_Client\Feeds\PublishAiData.vi >> infoParameter\Update.vi

I also tried the myRIO example from former pages but nothing changed.

PS: All my firewalls are blocked.

Thanks again for your help!

Best regards,

Lisi

0 Kudos
Message 39 of 43
(2,046 Views)

Dear Cloud Dashboard User,

The NI Labs Project, the NI Cloud Dashboard Service will be retired as of August 31st, 2016.

Thank you for exploring this project.  We hope you enjoyed working with the Cloud Dashboard Service.

The service will be unavailable after August 31st, 2016. If you have any questions or comments, please post them to this forum (NI Cloud Dashboard Service Discussion).

Thank You,

William Hackett

National Instruments

0 Kudos
Message 40 of 43
(2,046 Views)