Multifunction DAQ

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with buffered AO in LabVIEW

Hello!
I am experiencing following problems:
When I try to run any VI that uses buffered analog output I get the following
error message:
"Error -10403 occurred at AO Buffer Config. Possible reasons:
NI-DAQ LV: The specified device does not support the requested action (the
driver recognizes the device, but the action is inappropriate for the device)."

Also, when I am trying to run LabVIEW:s DAQ channel wizard I get the following
message:
"Components of NI-DAQ were not found. The DAQ Channel Wizard requires that
you have NI-DAQ 5.0 or later installed. Please install NI-DAQ and restart
the DAQ Channel Wizard."

I have installed NI-DAQ 6.7 and I am using LabVIEW 5.0.1 in Win2000. My analog
output board is PCI-6703 and
input board PCI-6033E.

If someone can help to solve this problem, please let me know.

Thanks, Tuukka
0 Kudos
Message 1 of 2
(1,009 Views)
ootko varma että noi on yhteensopivia juttuja ton win2000:sen kans??

Tuukka Ritala wrote in message
news:39c0d82e@newsgroups.ni.com...
>
> Hello!
> I am experiencing following problems:
> When I try to run any VI that uses buffered analog output I get the
following
> error message:
> "Error -10403 occurred at AO Buffer Config. Possible reasons:
> NI-DAQ LV: The specified device does not support the requested action (the
> driver recognizes the device, but the action is inappropriate for the
device)."
>
> Also, when I am trying to run LabVIEW:s DAQ channel wizard I get the
following
> message:
> "Components of NI-DAQ were not found. The DAQ Channel Wizard requires that
> you have NI-DAQ 5.0 or later installed. Please install NI-DAQ and restart
>
the DAQ Channel Wizard."
>
> I have installed NI-DAQ 6.7 and I am using LabVIEW 5.0.1 in Win2000. My
analog
> output board is PCI-6703 and input board PCI-6033E.
>
> If someone can help to solve this problem, please let me know.
>
> Thanks, Tuukka
0 Kudos
Message 2 of 2
(1,009 Views)