LabWindows/CVI

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

IVI FGEN problems with HP 33120A

Hi,

I'm trying to control a HP 33120A using IVI through CVI. The basics work
well, but when I try to do arbitrary waveforms of amplitude modulation if
get errors.

I have include the code snipets with error handling removed for brevity.
Unfortunately I can not find a sample with either of these two cases, and
the error codes do not shed any lights. I have looked at the IVI.h file and
documentation to try and get more insight but I'm hitting a brick wall.

I would appreciate any examples/solution even partial.

Cheers
Peter



//
// Snipet of code for ARG gen.
//

iError = IviFgen_AbortGeneration (instHndARBGen);
iError = IviFgen_ConfigureOutputMode(instHndARBGen, IVIFGEN_VAL_OUTPUT_ARB);
iError = IviFgen_ClearArbWaveform (ins
tHndARBGen,
IVIFGEN_VAL_ALL_WAVEFORMS);

// returns an error of 0xBFFA2006
iError = IviFgen_CreateArbWaveform (instHndARBGen, NPoints, Values,
&hWaveForm);
iError = IviFgen_ConfigureArbWaveform(instHndARBGen, "1", hWaveForm,
Amplitude, 0.0);
iError = IviFgen_InitiateGeneration(instHndARBGen);
iError = IviFgen_EnableOutput(instHndARBGen, "1");


//
// Snipet of code for Aplitude Modulation
//

iError = IviFgen_AbortGeneration (instHndARBGen);
iError = IviFgen_ConfigureOutputMode (instHndARBGen,
IVIFGEN_VAL_OUTPUT_FUNC);

// returns an error of 0xBFFA0010
iError = IviFgen_EnableAM (instHndARBGen, "1", IVIFGEN_VAL_INTERNAL);
iError = IviFgen_ConfigureAMInternal (instHndARBGen, Depth,
IVIFGEN_VAL_WFM_SQUARE, FrequencyModulation);
iError = IviFgen_InitiateGeneration (instHndARBGen);
iError = IviFgen_EnableOutput (instHndARBGen, "1");
0 Kudos
Message 1 of 1
(3,165 Views)