LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

vi problem

Hi,

      Can anyone tell me what happened to my vi.On the front panel I'm gettig only the hand tool.I'm not able to move the objects on the front panel.The front panel is appearing like when it is in Run mode.I've attached my vi here.plz help me out.

Thanks
kiranmayi
0 Kudos
Message 1 of 8
(1,387 Views)
sorry the attached vi is here
Thanks
kiranmayi
0 Kudos
Message 2 of 8
(1,386 Views)

Hi,

 

I open your VI with no problem (but I don't have report generation addon) and no problem with tools.

 

Perhaps a solution is that you copy your diagramm and put it in a new VI, when I had such problem it always resolved it like this to not loose time perhaps can work for you too.

 

Or problem with addon ?

 

Try the solution and if not working someone else will give you aanother solution

 

Regards

Greg S.
CNRS
LV 7.1 8.2 8.6 2009 2011 2012 2013 2014
LPMC - CNRS
N'oubliez pas de complimenter cela fait toujours plaisir.
0 Kudos
Message 3 of 8
(1,381 Views)

Hi gpsrt,

i can't open your vi at the moment, but maybe you switched to the hand tool. Press shift an right click to change the selection.

 

Hope it helps.

Mike

0 Kudos
Message 4 of 8
(1,379 Views)

Change to edit mode (CTRL-M on Windows)

 

Ton

Free Code Capture Tool! Version 2.1.3 with comments, web-upload, back-save and snippets!
Nederlandse LabVIEW user groep www.lvug.nl
My LabVIEW Ideas

LabVIEW, programming like it should be!
0 Kudos
Message 5 of 8
(1,372 Views)

Kiranmayi,

I guess you are on the wrong selection tool .

Just make sure you have selected the tool bar

 

shift+right click gives the options to select 

 

 

or get the VI to edit mode (ctrl+m)

 

Sundar.

Message Edited by SUNDAR.N on 23-50-2009 02:50 AM
0 Kudos
Message 6 of 8
(1,370 Views)
0 Kudos
Message 7 of 8
(1,369 Views)
Thank you very much.It was in the RUN mode...Now I changed it to edit mode...my problem got solved
Thanks
kiranmayi
0 Kudos
Message 8 of 8
(1,356 Views)