LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

labview with keysight 34980a (pressure sensor)

Solved!
Go to solution
Highlighted

Hi all

 

I want to measure pressure with 34980a and process the data by using labview. So, i receive DC current signal from pressure transducer.

 

I finished to connect between labview and 34980a with LAN. And I organize VI in labview.

 

But data didn't store and i couldn't see any data in labview.

 

I attached my labview configuration.

 

What can i add subVIs to store and see data?

 

In the figure, Fetch is used to store data and Monitor is used to see data in front pannel.

 

Actually i use two pressure transducers so i scan two channels in 34980a.

 

Plz help..

질문2.png

0 Kudos
Message 1 of 6
(150 Views)
Highlighted

Hi suminpark,

 

you should have learned by now: we cannot debug images with LabVIEW!

 


@suminpark wrote:

I finished to connect between labview and 34980a with LAN. And I organize VI in labview.

 

But data didn't store and i couldn't see any data in labview.

 

In the figure, Fetch is used to store data and Monitor is used to see data in front pannel.

Actually i use two pressure transducers so i scan two channels in 34980a. 


So you can communicate with your device? Then why don't you "see any data"?

After the Fetch function you get an "Output" string array: what kind of data do you get here?

Why do you use a Monitor function to get just one sample when you want to read two pressure sensors?

To "store data" to a file you need to use some FileWrite functions!

Best regards,
GerdW

using LV2011SP1 + LV2017 (+LV2020 sometimes) on Win10+cRIO
0 Kudos
Message 2 of 6
(127 Views)
Highlighted

Thank you for your answer.

 

I actually solve the problem that receive and show the data in labview.

 

I modified my VIs!

pressure5.PNG

I want to receive two signals from channel 1042 and 1044. But the error is occurred in Query.

query error.PNG

Can i know how to solve this problem?

 

Thank you!

0 Kudos
Message 3 of 6
(95 Views)
Highlighted
Solution
Accepted by topic author suminpark

Hi suminpark,

 

read the manual of your device.

It explains the device errors ("-410") and most often gives a hint on how to solve that error…

Best regards,
GerdW

using LV2011SP1 + LV2017 (+LV2020 sometimes) on Win10+cRIO
0 Kudos
Message 4 of 6
(92 Views)
Highlighted

Oh thank you!!

 

 Actually the error is in the labview. I will read my instrument manual right now!

0 Kudos
Message 5 of 6
(86 Views)
Highlighted

Hi suminpark,

 


@suminpark wrote:

Actually the error is in the labview. I will read my instrument manual right now!


No, an error like "Query error -410" is not an "error in LabVIEW"!

This error is generated inside your device and "just" communicated to your (LabVIEW) program!

Best regards,
GerdW

using LV2011SP1 + LV2017 (+LV2020 sometimes) on Win10+cRIO
0 Kudos
Message 6 of 6
(77 Views)