LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

configure installer

Hi All!

My project includes a dll library, and it works fine. But when I build an installer and application exe the dll doesn't work, even on the same machine. What is wrong? 

Other question- my projecy uses labview.exe's exported functions, how to include the file in my installer?

 

thanks

Przemek

0 Kudos
Message 1 of 8
(1,474 Views)

Hi Przemmo,

 

I think you may have missed out to include your dll file in to the dynamic VIs portion while you are creating the exe and then installer. Check it once again.

 

MRK (CLAD)

 

 

Message 2 of 8
(1,463 Views)
You mean in "Always Included" vis?
0 Kudos
Message 3 of 8
(1,442 Views)
Yes
0 Kudos
Message 4 of 8
(1,426 Views)

I have included it. Any other idea?

 

0 Kudos
Message 5 of 8
(1,414 Views)

Still is it not working?

 

What is the status now?

0 Kudos
Message 6 of 8
(1,412 Views)

The DLL should be in the same folder as your application is after build.

 

Another thing could be that this DLL needs other DLLs which you didn't include in the build.

 

If you are using functions directly build into LabVIEW.exe you have to include LabVIEW.exe as any other DLL. Don't be surprised when LabVIEW then wants an activation.

Waldemar

Using 7.1.1, 8.5.1, 8.6.1, 2009 on XP and RT
Don't forget to give Kudos to good answers and/or questions
0 Kudos
Message 7 of 8
(1,403 Views)

I included all the files in my project (please find the attachements).

If I run the vi's from labView (as *.vi) dll works good. When I run it as an application there is no error but the tab returned by my dll is empty (contains all zero's).

 

 

Download All
0 Kudos
Message 8 of 8
(1,378 Views)