LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Equipment driver, block diagrams not showing up

Solved!
Go to solution
Highlighted

I installed the driver for the Keithley 6485. However, the block diagrams do not show up after the install. There is a KE6485 folder in inst.lib, but the LabVIEW files are in LabVIEW library files. Moving them into individual files does not change this situation.

0 Kudos
Message 1 of 5
(1,258 Views)

Hello,

 

Do you have NI-VISA installed on your computer as well? It looks like this is a requirement for this driver. You can find VISA in the link below. I also included the 6485 driver download from the NI website.

 

NI Drivers: http://www.ni.com/downloads/drivers/

Keithley 6485: http://search.ni.com/nisearch/app/main/p/bot/no/ap/tech/lang/en/pg/1/sn/ssnav:drv/q/Keithley%20-%206...

 

Thanks!

will.i.am10

0 Kudos
Message 2 of 5
(1,197 Views)

@GBtSLK88 wrote:

I installed the driver for the Keithley 6485. However, the block diagrams do not show up after the install. There is a KE6485 folder in inst.lib, but the LabVIEW files are in LabVIEW library files. Moving them into individual files does not change this situation.


Could you be a little more specific about the BDs "not showing up"?  How do you access the block diagrams?  Which BDs don't show up?

Bill
CLD
(Mid-Level minion.)
My support system ensures that I don't look totally incompetent.
Proud to say that I've progressed beyond knowing just enough to be dangerous. I now know enough to know that I have no clue about anything at all.
Humble author of the CLAD Nugget.
0 Kudos
Message 3 of 5
(1,193 Views)

I see it is an IVI driver, do you have the IVI Foundatain shared components installed?

 http://www.ivifoundation.org/shared_components/Default.aspx

 

Quite frankly I have never seen an IVI driver that worked properly.

 

You would be better off just writing your own set of "instrument drivers" using SCPI commands that are probably available in the manual.

-------------------------------------------------------------------
Unfortunately, most readers of this Forum, including some real Experts, have not mastered the skill of being able to read the code that Posters fail to post. If we cannot see "what you did wrong", we are unable to tell you how to fix it. (Bob Schor 28 August 2018)
0 Kudos
Message 4 of 5
(1,176 Views)
Solution
Accepted by topic author GBtSLK88

The problem ended up being that the Keithley driver was only 32 bit and I was using the 64 bit LabVIEW.

0 Kudos
Message 5 of 5
(1,166 Views)