cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

ERROR 1073807339

Highlighted

ERROR 1073807339

Hello,

as a beginner I try to connect my control box to my Lab-View program. But Ive got some errors, which I can not solved it any more. Could you please help me how can I solve this errors?

 

Many thanks

 

0 Kudos
Message 1 of 4
(54 Views)

Re: ERROR 1073807339

Hi Manjeh,

 

it's a typical TimeOut error.

Is the baud rate correct?

Best regards,
GerdW
CLAD expired, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2017 (+LV2018 sometimes) on Win7+cRIO
Kudos are welcome Smiley Wink

0 Kudos
Message 2 of 4
(52 Views)

Re: ERROR 1073807339

Hi,

 

Yes, the baud rate is correct. Lab-view can not recognize my revision query. maybe is that the problem ?

0 Kudos
Message 3 of 4
(49 Views)

Re: ERROR 1073807339

Looking at a picture of your front panel doesn't help anything.  We can't see your actual code.  You should attach the actual VI so we can see the code, and even those settings that may not show up on a picture of the block diagram.  You haven't mentioned what device you are talking to.  What is this "control box"?

 

This error has come up thousands of times before.  Search the forums and you'll find numerous messages that could help you figure out what is wrong.  Assuming the cable is correct, and the serial port settings are correct, the most likely scenarios are you didn't send the correct command to the device and so it is not responding or you didn't set up termination characters properly.

0 Kudos
Message 4 of 4
(26 Views)