LabVIEW

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Changing graph size

Solved!
Go to solution
Highlighted

Hello,

 

I am trying to create a pop up window that offers default graph sizes based on the monitor resolution and also a custom option where the user can define their own graph size. However, I am struggling to get the property nodes (to the graph size) to work in my case structure in my sub VI. I have tried using control references in my sub VI to control the size of the graph - which is located on the main VI - but I can't get it to work.

 

Any help is appreciated!

 

Thank you

0 Kudos
Message 1 of 5
(1,395 Views)
Highlighted

If only we had some code to look at to help you diagnose your issue...


GCentral
There are only two ways to tell somebody thanks: Kudos and Marked Solutions
Unofficial Forum Rules and Guidelines
"Not that we are sufficient in ourselves to claim anything as coming from us, but our sufficiency is from God" - 2 Corinthians 3:5
0 Kudos
Message 2 of 5
(1,392 Views)
Highlighted

Sorry, forgot to attach, here is some code..

0 Kudos
Message 3 of 5
(1,388 Views)
Highlighted
Solution
Accepted by topic author gbr4dley

I think what your immediate problem here is that your reference input on the subVI is on the class "Control".  You need it to be of class "Waveform Graph".  The simple way to fix it is to right-click on the referece of the XY graph and create a control.  Copy that over the current input on the subVI.  That will give you more specific properties you can set.

 

I will let others comment on the rest of your code and how it needs some major cleaning up/refactoring.


GCentral
There are only two ways to tell somebody thanks: Kudos and Marked Solutions
Unofficial Forum Rules and Guidelines
"Not that we are sufficient in ourselves to claim anything as coming from us, but our sufficiency is from God" - 2 Corinthians 3:5
0 Kudos
Message 4 of 5
(1,351 Views)
Highlighted

Thanks, that got rid of the errors! Also, I'm not sure why the sub VIs (graph resolution01 and graph resoultion) in the case structures are not executing. I have "Run when opened" selected in VI Properties>Execution but it does not execute when I run the code.

0 Kudos
Message 5 of 5
(1,330 Views)