FieldPoint Family

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

New cFP-SG-140 Power LED Flashing

Hi ab_man,

Thanks for the information.  I will let you know what I find when I receive the module.

Just to verify, you RMA'd the module this morning, correct?
Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
0 Kudos
Message 11 of 23
(3,042 Views)
cphong,
 
I did RMA the unit in question and that number is 163461 if you want to intercept it
 
ab_man
 
 
 
0 Kudos
Message 12 of 23
(3,036 Views)
Thanks ab_man,

I have placed an inspection hold on this module, and will get back to you as soon as I get the module.
Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
0 Kudos
Message 13 of 23
(3,032 Views)

Ching,

I wanted to let you know that I left power off of the chassis last night and when I powered it up this morning with the sg-140 in place (Slot 3) that the power light stabilized and the ready light came on. If I hot swap the unit the power light starts and keeps flashing. Once I discovered this I cycled power off for 3 minutes and powered up again. Power light still flashed. I then cycled power off for 30 minutes it works. I don't know what to do at this point . I already have an RMA on it and the mailroom is preparing to ship it back

 

ab_man

0 Kudos
Message 14 of 23
(3,025 Views)
Hi ab_man,

Thanks for the update.  I'll keep this in mind when I get your module.
Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
0 Kudos
Message 15 of 23
(3,020 Views)
Hi ab_man,

Our RMA department received your module on Friday.  I will be picking it up tomorrow for testing.

Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
0 Kudos
Message 16 of 23
(2,969 Views)
Hi ab_man,

I was able to reproduce the issue.  RMA upgraded the module to the latest revision, and that seems to have fixed the problem.  I tested for a while after the upgrade, and was unable to reproduce the blinking Power LED.  The new module you received should be the latest revision, therefore should not have that issue. 

Please let me know if you have any questions or concerns.
Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
Message 17 of 23
(2,947 Views)

Was that an upgrade I could have performed?

ab_man

0 Kudos
Message 18 of 23
(2,945 Views)
Hi ab_man,

No, this is not an upgrade you could have performed.

Please let me know if you have any other questions.
Regards,
Ching P.
DAQ and Academic Hardware R&D
National Instruments
0 Kudos
Message 19 of 23
(2,940 Views)

Thanks for all your help

ab_man

0 Kudos
Message 20 of 23
(2,939 Views)