Feedback on NI Community

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

slow and unreliable access to the forum site

Re: slow and unreliable access to the forum site

Hi Lili and Blokk,

 

in the mean time I already found out I was logged in even when that page didn't refresh.

But what's the limit I have to wait for? Sometimes that page needs "just" 5s to refresh, sometimes 15-20s, sometimes it just hangs. Very annoying…

Best regards,
GerdW
CLAD, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2017 on Win7+cRIO
Kudos are welcome Smiley Wink

0 Kudos
Message 31 of 63
(748 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Today the site is again very sluggish, with all pages stalling for 5-10 seconds after a click.

0 Kudos
Message 32 of 63
(722 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Hello Altenbach, 

 

We aren't seeing that issue on our end in various browsers on different networks. We have monitored the performance on and off today and loading times were reasonable.

 

Best Regards, 

Karina Barles

NI Community Support

0 Kudos
Message 33 of 63
(716 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Thanks. Just putting it out there to see if others see the same. For me it is clearly much more sluggish than usual, even this morning from home.

 

(Network looks fine. Ping times to the forum average 11ms and no packet loss....)

0 Kudos
Message 34 of 63
(714 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site


karina.barles wrote:

Hello Altenbach, 

 

We aren't seeing that issue on our end in various browsers on different networks. We have monitored the performance on and off today and loading times were reasonable.

 

Best Regards, 

Karina Barles

NI Community Support


I am pretty sure you do the monitoring that way, but just asking: you do network benchmarking of your sites using different geo locations? Hmm, I was always courius where NI stores our personal data? We EU users are in the "safe harbour"? Or our data must be accessed via the "evil and dangerous US"? 😱

https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_Safe_Harbor_Privacy_Principles

Ok, I went a bit off, sorry Smiley Happy

0 Kudos
Message 35 of 63
(710 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Hi Karina,

 

I too saw sluggish NI website behaviour yesterday, even that grey progress bar when opening the forum. (location: Berlin/Germany)

And additionally from time to time this "all got the blues" bug feature Smiley Very Happy

Best regards,
GerdW
CLAD, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2017 on Win7+cRIO
Kudos are welcome Smiley Wink

0 Kudos
Message 36 of 63
(703 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Hello Blokk,

 

Yes, we do monitor with our global audience in mind. As for your data storage question, please refer to the National Instruments Privacy Statements: http://www.ni.com/legal/privacy/ 

 

Best Regards,

Karina Barles
NI Community Support

Message 37 of 63
(667 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Gerd, Blokk,

 

Have you seen any improvements with login since yesterday? For instance, are you still getting "stuck" on the blank white screen after logging in?

 

Thanks,

Lili

~~~~~~~~~
0 Kudos
Message 38 of 63
(609 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site


LiliMcDonald wrote:

Gerd, Blokk,

 

Have you seen any improvements with login since yesterday? For instance, are you still getting "stuck" on the blank white screen after logging in?

 

Thanks,

Lili


I guess it is faster now. It takes about 1-2 second to log in. Lets see an "average" impression during the next days. Recently I do not see serious slowness for sure Smiley Happy

0 Kudos
Message 39 of 63
(605 Views)

Re: slow and unreliable access to the forum site

Today morning it was about 3 sec to log in. It is ok I would say.

0 Kudos
Message 40 of 63
(593 Views)