Feedback on NI Community

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

All users got the blues....

Solved!
Go to solution

Re: All users got the blues....

Jeff - your issue is unrelated. It seems to be browser related. I was only seeing the hourglass icon in Firefox 50.1.0 and when I did a hard refresh, your avatar was spinning again. It was already spinning in other browsers as well.
I recommend doing a hard refresh, or try clearing cookies/cache to see if that clears up the problem.
~~~~~~~~~
0 Kudos
Message 11 of 63
(871 Views)

Re: All users got the blues....


LiliMcDonald wrote:

Thanks, Christian. We're aware of the issue and are working on getting it resolved.


Wash rinse repeat.

0 Kudos
Message 12 of 63
(840 Views)

Re: All users got the blues....


altenbach wrote:

LiliMcDonald wrote:

Thanks, Christian. We're aware of the issue and are working on getting it resolved.


Wash rinse repeat.


deja vu all over again!

0 Kudos
Message 13 of 63
(782 Views)

Re: All users got the blues....

Nearly highnoon (12:00 pm) in central Europe: all user got the blues…

(What's your favorite maintenance time window?)

Best regards,
GerdW
CLAD, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2017 on Win7+cRIO
Kudos are welcome Smiley Wink

0 Kudos
Message 14 of 63
(771 Views)

Re: All users got the blues....


altenbach wrote:

altenbach wrote:

LiliMcDonald wrote:

Thanks, Christian. We're aware of the issue and are working on getting it resolved.


Wash rinse repeat.


deja vu all over again!


They're baaaack! Smiley Sad (Poltergeist, look it up!)

0 Kudos
Message 15 of 63
(752 Views)

Re: All users got the blues....

Hi altenbach,

 

Just a quick note here -
Hopefully if you're online this morning, you're no longer seeing the issue. It's difficult to tell because the issue impacts some users but not all.

 

As you've noted the fix we're able to put in place at this time is only temporary ("wash rinse repeat" Smiley Happy). While our community provider works on a permanent solution, we're working with them to put in place a better system of detecting and resolving the issue quickly and regularly. You may still see the problem, but it should hopefully be more infrequent or for shorter periods.

 

Thanks,

Matt
NI Community Team
National Instruments
Message 16 of 63
(754 Views)

Re: All users got the blues....


Matt_McLaughlin wrote:

 

Just a quick note here -

 


Just to be clear, I am not nagging. My posts here are purely informational to allow you to keep track of the problem on how it looks from out here. Smiley Very Happy

0 Kudos
Message 17 of 63
(740 Views)

Re: All users got the blues....


altenbach wrote:

Just to be clear, I am not nagging. My posts here are purely informational to allow you to keep track of the problem on how it looks from out here. Smiley Very Happy


Of course! And please do continue to alert us as you encounter it. This has been difficult for us to track, since we may not always see it from our specific accounts.

 

Thanks,

Matt
NI Community Team
National Instruments
0 Kudos
Message 18 of 63
(731 Views)

Re: All users got the blues....

so I can alert you now Smiley Wink

0 Kudos
Message 19 of 63
(726 Views)

Re: All users got the blues....


Wolfgang wrote:

so I can alert you now Smiley Wink


Yes, thank you. Smiley Embarassed Unfortunate timing for my post, but we have sent the request to have this addressed.


Thanks,

Matt
NI Community Team
National Instruments
0 Kudos
Message 20 of 63
(719 Views)