Discusiones sobre Productos NI

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Installer build unsuccessful

Hello,

I cannot make a Labview Installer. It shows the following dialog message:
----------------------------
The following file(s) are not found on the system:



Details:

Visit the Request Support page at ni.com/ask to learn more about resolving this problem. Use the following information as a reference:

CDK_Item_OnDoProperties.vi.ProxyCaller >> CDK_Item_OnDoProperties.vi >> CDK_InstallerConfiguration_Editor.vi >> CDK_Build_Invoke.vi >> CDK_Engine_Main.vi >> CDK_Engine_PreBuild.vi >> CDK_Engine_FileExists.vi

----------------------------

I don't know what to do.

Thanks.
0 Kudos
Message 1 of 2
(1,274 Views)
Highlighted

Hi Xchiquete!

This problem is most likely related to a driver you updated recently or a driver that you are including, i.e. daqmx, and it's not being correctly included. Try the following and check if it works for you, i included some links to related cases which may also help you, hope it all goes well Smiley Happy

1. Delete the "Application" folder which was created after the unsuccessful builds.
2. Uncach the folder in the Build Specs
3. Copy your driver CDs to your hard driver and point to the newly created folder

 

http://forums.ni.com/ni/board/message?board.id=250&message.id=29940&requireLogin=False

http://forums.ni.com/ni/board/message?board.id=170&message.id=244845&query.id=526126#M244845

http://forums.ni.com/ni/board/message?board.id=170&message.id=214393&requireLogin=False

 

Oswald Branford

0 Kudos
Message 2 of 2
(1,261 Views)