cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Monthly Bugs, April 2012

Monthly Bugs, April 2012

April April der weiß nicht was er will!

 

Continued from the March 2012 bugs thread

 

 

 The posting rules are as always:

 

  • Each post here should only contain a brief description of a bug, together with a link to the thread where it is being discussed.
  • One post/bug!
  • One bug/post!
  • No discussion of bugs. All discussions of a bug must take place in the original linked thread.
Message 1 of 9
(3,815 Views)

Re: Monthly Bugs, April 2012

Bug (LV crash) when drag and dropping a feedback node with a 'moved-out' initialiser from one containing loop to another.

 

http://forums.ni.com/t5/LabVIEW/Bug-in-feedback-node-copy-and-paste/td-p/1939311

Thoric (CLA, CLED, CTD and LabVIEW Champion)


Message 2 of 9
(3,786 Views)

Re: Monthly Bugs, April 2012

firstly, sorry for my bad english, i do my best

 

Polymorphic VI and the result of  "Select Type".

I think this behavior is not correct. (LV2011)

in a particular case the result is "broken wire"  (maybe a small bug)

 

http://forums.ni.com/t5/LabVIEW/polymorphic-VI-Select-Type-small-bug/m-p/1949121#M648323

0 Kudos
Message 3 of 9
(3,744 Views)

NI Library icon layer doesn't keep visibility setting if library icon re-applied to VIs

Message 4 of 9
(3,706 Views)

Bug (LabVIEW 2011 sp1 crash)

Bug (LabVIEW 2011 sp1 crash)

 

1) Open LabVIEW

2) Blank VI

3) Front Panel / View / Class Browser

 

follow exactly this :

 

Class Browser / Object library ---> select "LabVIEW Classes" ---> and then clic "Search"

 

result : The window "Class Browser Search" opens ----> do nothing ... just "Cancel"

 

 

back to the window Class Browser ...

 

Class Browser / Object library ----> now select "DAQmx"

 

result : in the window Class Browser : Objet library = DAQmx

                                       Class         = DAQmx buffer

 

don't touch anything else (!)

 

and now clic "Search" ... LV CRASH

 

 

 

 

0 Kudos
Message 5 of 9
(3,664 Views)

Re: Bug (LabVIEW 2011 sp1 crash)


ouadji wrote:

Bug (LabVIEW 2011 sp1 crash)


Please start a new thread with the bug description and then simply post a small link to the thread here.

 

(rules for this thread)

Message 6 of 9
(3,651 Views)

Bug (LabVIEW 2011 sp1 crash)

0 Kudos
Message 7 of 9
(3,649 Views)

shift register (scrolling)

Message 8 of 9
(3,568 Views)

April bug thread is now closed

May has arrived, so let's close this thread and continue here.

Message 9 of 9
(3,464 Views)