From Friday, April 19th (11:00 PM CDT) through Saturday, April 20th (2:00 PM CDT), 2024, ni.com will undergo system upgrades that may result in temporary service interruption.

We appreciate your patience as we improve our online experience.

NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

İçerik paylaşım esasları

İlk bilgi paylaşımı başlığını biraz sonra açacağım. Tüm içeriği bir seferde girmek ve konuyu hızlıca kapatmak iş yoğunluğumuz sebebiyle mümkün olmayacağı gibi konuların öğrenilmesi süreci açısından da olumlu olmayacaktır. Konularla ile ilgili herkesin yapacağı katkılarla her konuyu ortalama bir hafta ele alabiliriz. Hem de gözden kaçan çok fazla bir şey kalmayacaktır.

İsteklere baktığımda forumlarda detaylı konu anlatımı olmasını arzu eden arkadaşlar olduğunu görüyorum. Konuları gelen isteklere ve herkes için en önemli noktalara göre belirlemek doğru bir yaklaşım olsa da burada tam anlamıyla bir eğitim yapmamız pek mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. Bu tür eğitimler en temelden ele alınarak konuları oldukça detaylı açıklamayı gerektirecektir ancak anlatmaya çalışacak arkadaşların iş yoğunluğu buna pek müsade etmez sanırım. Kişisel fikrim bu tür eksikleri olan arkadaşlar takıldıkları yerlerde sorsunlar ve mümkün olduğunca cevaplayalım ama konu anlatımlarını da belirli bir seviyede tutalım.

Forum katılımcılarından naçizane bir ricam olacak. Konulara bilgi olarak herkes destek olamayabilir ama sorular sormak ve kendi kodlamanızla kıyaslayarak daha iyi/kötü olan noktaları belirtmek en önemli destek olacaktır.

Son olarak diyeceğim, bu toplulukta herkesin forumlarda olduğu gibi başlık açmaması konuların karışmaması açısından oldukça önemli. Konu açacak arkadaşlar içeriği gireceklerini düşünerek açarlarsa bu düzen kendiliğinden sağlanır.

Herkese faydalı olması dileğiyle.

0 Kudos
Message 1 of 3
(5,396 Views)

Merhaba Zafer Bey,

Dediğiniz gibi buralarda genelde anlatımlar, geliştirilmeler bulunsa ve haftalık olarak bu konular üzerinde bilgisi olanlar paylaşımda bulunsa daha yararlı olabilir. Soru-Cevap bölümü forum alanında olunca burası da çok karışmamış olur.

Fakat bu konular ile ilgili bilgi almak isteyenlerin nasıl iletişime geçmesi gerektiği biraz ortada kalıyor. Konu burda soru diğer tarafta bu konuya bağlı olarak mı sorulması da forumu biraz dağıtmaz mı acaba?


Yasemin Barutçu
Electrical And Electronics Engineer
0 Kudos
Message 2 of 3
(4,501 Views)

Konu seçimi ile ilgili haftalık ayrı bir başlık açmak (şu anki yapımız da zaten böyle) bence bu sorunu çözecektir. Ana başlıkları ele aldıktan sonra daha özel alt konular için genel anket tarzı şeyler yapabiliriz ve isteklere göre planlarız.

Benim aslında tek çekincem var :S Kendim anlatıp kendim dinlemek gibi bir durum olursa bu konudaki heyecanımı yitirebilirim. Herkesten katılım bekliyoruz

0 Kudos
Message 3 of 3
(4,501 Views)