From Friday, April 19th (11:00 PM CDT) through Saturday, April 20th (2:00 PM CDT), 2024, ni.com will undergo system upgrades that may result in temporary service interruption.

We appreciate your patience as we improve our online experience.

NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Labview Buton Problemi

Merhabalar, Labview'da çok yeniyim o yüzden sorum çok basit olabilir şimdiden kusura bakmayın:)

Ben Labview'de basit bir kullanıcı arayüzü oluşturmaya çalışıyorum. İki tane masa var kullanıcı masalardan birini seçecek orda yeni açılacak pencerede cihazlardan birini seçerek uzaktan kontrol edecek. Oluşturmaya çalıştığım arayüzde OK butonlarını kullandım ama bir butona bastıktan sonra bir daha basmam mümkün olmuyor. Butonları sadece bir kez kullanabiliyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, bu tipte bir arayüzü oluşturmak için izlememi tavsiye edeceğiniz bir yol var mıdır? VI'larım ektedir. Şimdiden teşekkürler 🙂

0 Kudos
Message 1 of 2
(4,762 Views)

Merhabalar ,

 

Öncelikli olarak bir vi üzerinden başka bir vi'i çalıştırmak için eğer direk olarak vi'ın kendisini sürükleyip bırakırsanız, çalıştırmak istediğiniz vi işlemini bitirene kadar ana vi'ı kitler sizdede aynı durum meydana geliyor. Bunun için programsal olarak vi'i çalıştırmanız gerekmektedir. Bunun için ekte sizlere basit bir sub vi yazdım. Çalıştırmak istediğiniz vi'in tam adresini input olarak verip çalıştırabilirsiniz. ( Örn: C:\Users\HG\Desktop\x.vi)

 

Saygılarımla...

Himmet GENCER
Software Development Coordinator at TDG
himmetgencer@gmail.com

View Himmet Gencer's profile on LinkedIn

View on Instagram
Message 2 of 2
(4,756 Views)