NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Grafikten Excell'e yazdırma sorunu

Ekte koydugum programda okudugum degerleri grafikte görüyorum ama grafikteki anlık değerleri aynı zamanda Excell de yazdırmak istiyorum.Report Generator ve File I/O komutlarını denedim ama sanırım düzgün bağlayamadım.Nasıl bağlamam gerektiği hakkında fikir sahibi olanların tavsiyesini bekliyorum.İyi çalışmalar.

0 Kudos
Message 1 of 4
(5,566 Views)

Report Generator ile bağladım yalnız bu sefer şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. " Grafikte zaman sabit kalıyor ilerlemiyor dolayısıyle sadece bir adet nokta görünüyor,oyskai devam etmesini istiyorum.İkincsi repot generator sadece programı durdurmadan önce son değeri yazdırıyor, ben programın başındna sonuna bütün değerleri yazdırmasını istiyorum.Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.İyi çalışmalar.

0 Kudos
Message 2 of 4
(5,556 Views)

Merhaba,

 

Öncelikle grapha veriler toplu olarak kaydedildiğinden anlık veri okumanız zor, grafikten anlık veri okuyabilmek için chart kullanmanızı öneririm.Tabi anlık veri okurkende zamanlama problemi olabileceğinden gecikme zamanını ona göre vermelisiniz.Verileri kaydetmek için excel dosyası açma ve verileri excele kaydedebilmek için kullanabileceğiniz vi'yı ekte paylaşıyorum,umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar

0 Kudos
Message 3 of 4
(5,260 Views)

vi içinde eksik olan sub_new_file subvi ektedir.

0 Kudos
Message 4 of 4
(5,259 Views)