NI Ürünleri İle İlgili Tartışmalar

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

İŞ İLANI !!!(Yazılım Ar-Ge Mühendisi)

İŞ İLANI !!!(Yazılım Ar-Ge Mühendisi)

 

Arkadaşlar Merhabalar çalışmakta olduğum firmaya aşağıdaki niteliklere sahip Tecrübeli/Tecrübesiz Yazılım Ar-Ge Mühendisi aranmaktadır. Tanıdığınız ,yönlendirebileceğiniz kişiler varsa aşağıdaki mail adreslerime CV'lerini iletebilirler...

himmet@teknikdestekgrubu.com.tr
himmetgencer@gmail.com

 

TEKNİK DESTEK GRUBU LTD.

Yazılım Ar-Ge Mühendisi Kariyer İmkanı

Şirketin Tanımı

TDG (Teknik Destek Grubu), geliştirmiş olduğu özgün ürünlerle 2000 yılından bu yana, üniversitelerin ve diğer araştırma kurumlarının bilimsel araştırma kapasiteleri üzerinde önemli rolü ve etkisi olan orta-ölçekli bir şirkettir. Geçen süre içinde, TDG sistematik olarak veri toplama sistemleri (data acquisition systems-data loggers) geliştirmiştir. Bu ürünler Türkiye’de 80’den fazla üniversite laboratuvarında aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca çoğu Türkiye’de ilk çözülmüş olma özelliğine sahip yüksek teknolojiye dayalı pek çok proje çözümlemesi de başarıyla tamamlanarak şirketin bugünkü yüksek saygınlık ve repütasyonunun oluşması sağlanmıştır.

 

TDG, hem yazılım hem de donanım geliştirmektedir. Veri toplama sistemlerinin yanı sıra, Servo-Hidrolik Yükleme Sistemleri ve Aktüvatörler, Sarma Tablaları, Balistik Ölçüm Sistemleri, Kablosuz Tank Seviye Takibi vb. test ve ölçüm sistemleri alanlarında da çözümler geliştirilmektedir.

 

TEKNİK DESTEK GRUBU, Veri Toplama ürünleri geliştirme konusunda Türkiye’de öncü ve tek girişim olma özelliğine sahiptir. Son yıllarda, geliştirmiş olduğu özgün ürünlerin ihracatını da yaparak dünya ölçeğinde tanınmaya başlayan bir organizasyon haline gelmiştir.

 

Adaydan  Beklentiler / Pozisyonun Gerektirdiği Beceriler

  1. LabView ile Windows tabanlı PC programı geliştirebilme.
  2. C, C++ dillerine ve nesne yönelimli (object oriented) programlama mantığına hakimiyet.
  3. İyi seviyede İngilizce bilgisi.
  4. Planlama, dökümantasyon, raporlama ve sunum becerileri.
  5. Veri iletişim protokolleri, gerçek zamanlı veri iletişimi, veri kayıt işlemleri, gerçek zamanlı veri görüntüleme, multi-threaded programlama konularında programsal detaylara hakim olma.
  6. Linux işletim sistemleri hakkında bilgi sahibi olma ve bu ortamda yazılım geliştirebilme.
  7. Gömülü yazılım geliştirebilme.
  8. Veri toplama, test ve ölçüm yazılımları için altyapı tasarımı, görsel arayüz tasarımı ve kod geliştirme işlerini tümleşik olarak gerçekleştirme.
  9. Çoğunlukla yurt içi proje teslimatlarına aktif olarak katılma, yazılımların devreye alınması ve kullanıcı eğitimlerinin verilmesi.

 

Önemli Not:  Adayların yukarıda anlatılan tüm konularda hazır ve yüksek deneyim sahibi olması beklenmemektedir. LabView bilgisi tercih sebebi olmakla birlikte, kendisini yazılım konusunda geliştirmeye hevesli, araştırmayı seven, Türkiye’de ilk niteliğinde projeler gerçekleştiren  ekibimizin kalıcı bir parçası olmak isteyen tüm adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

 

Himmet GENCER
Software Development Coordinator at TDG
himmetgencer@gmail.com

View Himmet Gencer's profile on LinkedIn

View on Instagram
Message 1 of 3
(4,522 Views)

Himmet bey,

 

Maaşı ne kadar düşünüyorsunuz? 

 

:manvery-happy:

0 Kudos
Message 2 of 3
(4,262 Views)

Özele gelin Azmi Bey 🙂

Himmet GENCER
Software Development Coordinator at TDG
himmetgencer@gmail.com

View Himmet Gencer's profile on LinkedIn

View on Instagram
Message 3 of 3
(4,258 Views)