NI Home > Community > NI Discussion Forums

Lookout

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Member Kit
Member
Kit
Posts: 2
0 Kudos

Hypertrend Cursor displaying incorrect data

Upgrading to Lookout V6.6 build 49152 from 5.1. The hypertrends work but the cursor information is always the same and doesnt change when moving the cursor.

Active Participant
Ryan.S
Posts: 1,672
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

can you give a screenshot of it?
Ryan Shi
National Instruments
Member Kit
Member
Kit
Posts: 2
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

Here is a hypertrend with the cursor in two different positions. The value is 37 for this trend line no matter where the trend is when it is opened. Other trend lines are stuck at different values.

Member
mjrx
Posts: 51
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

I have the same problem, is there a fix for this? I am using version 6.6.

Member
skibum019
Posts: 42
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

We are also seeing this issue, both in 6.5 and 6.6.

Member
Rkdomer
Posts: 97
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

Looks like you're trending a symbolic link?  If so, have you tried trending the data member directly?

Member
skibum019
Posts: 42
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

I just did on ours and it had the same effect.  Plus, using a static address defeats the purpose of symbolic links for us.

We actually see a change for other cursors on the same graph, but one or more are only displaying a constant value.  The funny things about this are:

  1. The line itself varies on the chart, so in my assumption, the data itself seems fine
  2. The cursor value that is constant shows changes if we go back to the first of the month and prior
  3. As stated above, other cursors on the same graph are acting as expected, with values changing accordingly to their hypertrend

 

Member
skibum019
Posts: 42
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

Also seeing this on 6.7 clients.

Active Participant
erblock
Posts: 311
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

This behavior is caused by corruption of the Citadel data on the server.  I have found that restarting the server or simply restarting nicitdl5 will fix the problem, restoring proper cursor values in Hypertrends.

Active Participant
Mike@Forshock
Posts: 325
0 Kudos

Re: Hypertrend Cursor displaying incorrect data

erblock got it correct on this.

 

We archived the data from an older system to the new running system and all new data entered showed a static value (no change) even if the traces showed correct.  After completing the archive, we restarted the machine and the values showed correctly on the client process.

 

 

-----------------------------------------------------------------------
Forshock - Consult.Develop.Solve.