NI Home > Community > NI Discussion Forums

LabVIEW

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Member
o__o
Posts: 20
0 Kudos
Accepted Solution

crash when use indexe array with in place element structure

Hello !

 

I have a problem with in place element structure. I want index a waveform array (16 elements) and when i execute or save that labview close.... :smileyfrustrated:

 

I dont have problem with waveform array 15 elements or less, but i need index 16 elements... :smileysad:

 

Thanks for your help !!!:smileywink:

 

 

Member
o__o
Posts: 20
0 Kudos

Re : crash when use indexe array with in place element structure

I work with LV 8.5.1

Trusted Enthusiast
ouadji
Posts: 2,136
0 Kudos

Re : crash when use indexe array with in place element structure

upload your code, thank you.

Member
o__o
Posts: 20
0 Kudos

Re : crash when use indexe array with in place element structure

I give you my code but it work because i used a waveform array with only 15 elements. I can't save or execute with 16 elements...

So add it (like picture Test.png) and you will see.

Thank you:smileyhappy:

Active Participant
pallen
Posts: 670

Re : crash when use indexe array with in place element structure

I don't have that version of LV installed.  But I can tell you that LV 2011 does not crash when I added more elements to your posted code.

---------------------

Patrick Allen
Member
o__o
Posts: 20
0 Kudos

Re : crash when use indexe array with in place element structure

thank you...

Trusted Enthusiast
P@Anand
Posts: 2,285

Re : crash when use indexe array with in place element structure

Even 2009 didn't crash after adding upto 20 indexes. So it may be an issue with 8.5 Version

-----

The best solution is the one you find it by yourself
Member
o__o
Posts: 20
0 Kudos

Re : crash when use indexe array with in place element structure

OK thanks