Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Monthly Bugs, March 2012

Monthly Bugs, March 2012

March is here!

 

Continued from the February 2012 bugs thread

 

 

 The posting rules are as always:

 

  • Each post here should only contain a brief description of a bug, together with a link to the thread where it is being discussed.
  • One post/bug!
  • One bug/post!
  • No discussion of bugs. All discussions of a bug must take place in the original linked thread.

LabVIEW Champion Do more with less code and in less time
What's behind door #15?? Add TS9524 to your NI Week schedule now, this will sell out!

Measures of Mean

Error in the documentation of the Measures of Mean.vi

 

CAR#341627

Re: Measures of Mean

BUG: While remote debugging shows "#0" at array lines, but is not empty error:

http://forums.ni.com/t5/LabVIEW/BUG-while-remote-debugging-shows-0/td-p/1902533  (Link)

 

-------------------------------------------------------------------
Eugen Wiebe
Bernstein AG
CLAD - Certified LabView Associate Developer

Re: Remote Debugging

Ewiebe,

 

Please wait a bit before posting into this thread.  Allow the thread where you reported the problem to develop a bit.  Let somebody confirm it is a bug.

 

Right now you might think you have a bug, but it might be a different problem, even user error.

 

Let's confirm what you have found is a bug before you list it in this thread.  If a blue NI member posts in that thread with a CAR#, then I would safely say you have found a bug.  Until then, it is just speculation.

Locked control and colors

Possible to change the color of an object even after it has been locked on the front panel.  (Since at least LV 7.1)

 

CAR #342471

Re: Monthly Bugs, March 2012

BUG with simple while loops in LV2011 (caused by not used code)

Link

-------------------------------------------------------------------
Eugen Wiebe
Bernstein AG
CLAD - Certified LabView Associate Developer

Re: Monthly Bugs, March 2012

3D bar graph: issues using 2D Y-Z plane view with timestamp

3D bar graph (Plot helper.vi) used with 2D Y-Z plane view and timestamp doesn't scale Y-axis correctly.

 

CAR#344934

 

Highlighted

Re: Monthly Bugs, March 2012

BUG with tooltip on .NET Assembly.

Link

-------------------------------------------------------------------
Eugen Wiebe
Bernstein AG
CLAD - Certified LabView Associate Developer
0 Kudos
Reply
0 Kudos

Re: Monthly Bugs, March 2012

EWiebe,

 

Please allow a discussion on your bug to occur for a bit before you post it to the monthly bugs list.  Just because you think it is a bug, doesn't mean it is.  Allow some other people time to discuss it in the original thread and concur with you.  Better yet, wait until an NI employee posts a message that they agree and identify it with a CAR#.

 

I'm not so sure what you found is even a bug without LabVIEW.  It might be a problem with that particular .NET assembly isn't identifying itself properly.

 

That is the kind of thing that can be discussed in the original thread before rushing to judgement you have a bug and posting it here.